+ 359 884 725774

Услуги

Ние предлагаме различни услуги в сферата на информационните технологии като всеки ден добавяме нови и нови към нашето портфолио.

Администрация

Администриране на системи, бази данни и приложни сървъри. Архивиране.

Софтуерен дизайн

Разработка на софтуерни решения, дизайн на онлайн-системи и приложения

За да ви намират по-лесно в интернет пространството
SEO оптимизация

За да ви намират по-лесно в интернет пространството

Маркетинг

Бизнес-консултации в сферата на дигиталния маркетинг

Администрация

Бази данни 

Администрацията на база от данни включва инсталирането, конфигурирането, обновяването, управлението, мониторинга, експорта, архивирането, възстановяване и поддръжката на бази данни във вашата организация.  Ние се грижим за разработването и проектирането на базите данни, система за наблюдение и подобряване на производителността на базата данни, както и планирането на бъдещите изисквания за разширяване. Управляваме цялостният контрол върху потребителският достъп. Работим с различни релационни бази от данни за да покрием различните изисквания на нашите клиенти - Oracle Database, IBM DB2, Microsoft SQL Server, PostgreSQL, MySQL и др.

Администрация на приложни сървъри

Предлагаме пълно обслужване и конфигуриране на следните приложни сървъри: Apache HTTP Server, NginX, Apache Tomcat Server, JBOSS, IBM WebSphere Application Server, IBM Portal и др.

Архивиране на данни.

Ние предлагаме цялостно решение за архивирането и съхраняването на вашите данни и системи. В зависимост от вашите нужди ние ползваме различни лицензирани архиватори и съхраняваме вашите данни на различни външни носители. Гарантираме надеждно съхраняване и възстановяване при нужда. Пазим история на архивите ви според бизнес изискванията, които имат вашите системи. Предлагаме 24/7 поддръжка и време за реакция. Инсталираме и софтуер за мониторинг, който да следи и състоянието на вашите машини или системи.
Архивираме следните бази данни: Oracle, PostgreSQL, MySQL, DB2, Microsoft SQL Server

 

Софтуерен дизайн

Софтуер

Създаваме специфичен софтуер оптимизиран на 100% за вашите бизнес нужди!
Предлагаме готови софтуерни платформи, но също така можем и да разработим за вашите нужди различни портални решения, e-commerce, мобилни апликации. Имаме разработени CRM решения, деловодни системи, Web Socket платформи за реалитита. Разполагаме с изградени собствени архитектурни фреймуърка. Смесваме различни технологии с цел постига на по-добри резултати в производителност и потребителски интерфейс.
Предлаганите решения за нашите клиенти са съобразни с изискванията, бюджета и срока за изпълнение.

Уеб дизайн

Процеса на уеб дизайн може да се разглежда като смесица от творческа и техническа работа. Творческата работа включва художествена изработка на отделните графични и аудио елементи, форматирането на текста. Техническата работа включва подредбата на тези елементи чрез компютърен код, който чрез съответния използван стандарт след това се визуализира на монитор. Техническата част допълнително включва и разработване на клиент-базиран код, който най-често се използва за да подобряване на разглеждането на даден сайт и се реализира най-често чрез JavaScript. Ние работим с отделни екипи за "творческата" работа и "техническата" изработка. Нашите дизайнери за квалифицирани в изработването на визия, която да е съвременна и да отговаря на изискванията на всеки един наш клиент.
Ние предлагаме уеб дизайн като краен продукт - HTML страници, картинки в различни формати (най-често gif, jpeg, png), анимации (flash), стилове (.css), скриптове (javascript) и т.н.
Вие получавате цялостната визия на вашият сайт, която може да разгледате на вашият компютър още преди да е разработена на продуктивната ви среда.

 

SEO

SEO оптимизацията в една система има за цел да позволи и насочи търсещите роботи (ботове) в онлайн пространството, към по-правилно и по-точно индексиране на съдържанието. Това позволява на търсачките като Google, да избират кои думи и словосъчетания са най-точни за представяне на вашето съдържание и да ги избутва напред като резултати в търсенето по определените ключови думи и словосъчетания.

Ние ще се погрижим за "Search Engine Optimization", за да подобрите индексирането на сайтовете ви и техните позиции в търсачките. Ние ще ви помогнем да привлечете повече посетители и потенциални клиенти, да подберете подходящи ключови думи и да заемете челните места в търсачките.

 

Маркетинг

Ще се опитаме да вникнем в нуждите на вашия бизнес и ще ви препоръчаме оптималния микс от инструменти и рекламни канали, които да ви донесат успех в уеб-пространството. Нашите специалисти ще ви навигират през всяка стъпка от вашата рекламна кампания - от създаването на фирмен уеб сайт и оптимизацията му, до популяризирането му в социалните мрежи и изграждането на фирмен email-маркетинг. Ние ще създадем и изпълним цялостна маркетингова стратегия за вашия бизнес и неговото представяне в интернет.

Социален маркетинг

Предприемчивите потребители използват Facebook и останалите социални медии за обратна връзка със своите клиенти и ги превръщат в активен участник в процеса на развиване на продукта или услугата си. Ние ще ви помогнем да изберете правилните социални медии, правилния подход потребителите ви и ще насочим вашата реклама така, че тя да стигне до точната целева аудитория.

Онлайн маркетинг

Ние ще направим детайлно проучване на конкурентните ключови думи и реклами в Facebook и Google на други конкуренти сайтове, ще създадем примерен план за най-ефективно съобразена рекламна кампания. Тези дейности ще включат:

- Разработване на Facebook страницата, чрез онлайн маркетинг кампания (генериране на лайкове, трафик кликс, ингейджмънт).
- Организиране, мониторинг и репорт на Facebook/Google рекламна кампания по зададен бюджет на клиента.
- Масмейлинг рекламна кампания - проучване, събиране и разпращане на мейлова адресна база, съобразена с целевата потребителска група на сайта.
- Мониторинг и репорт за успеваемостта на масмейлинг кампанията.